+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Posting Options Not Working

  1. #1
    Jonathan Guest

    Posting Options Not Working

    I don't know what's going on, but for some reason, I cannot use features like bolding, changing font size, or posting images, etc. I don't know why, it's just so random and weird. Anyways, I guess I decided to create this thread, so everyone knows that I'm having problems and doesn't bitch at me if for some reason my font is larger than usual or is an annoying font size. lol

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Age
    32
    Posts
    7,843
    Thanks
    1,412
    Thanked: 4,869 (2,523 Posts)
    Rep Power
    407
    Your font size is usually too small, though. So if it's bigger, that's good.

  3. The Following 3 Users Say Thank You to Mike PP For This Useful Post:

    Diamondback (04-25-2008), Nico (04-25-2008)

  4. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cardiff, Wales, UK
    Age
    32
    Posts
    3,739
    Thanks
    1,487
    Thanked: 2,003 (1,176 Posts)
    Rep Power
    183
    bolding seems to be working for me.
    italics too
    underlining too

    andi can do this.

    try refreshing your browser?

  5. #4
    Jonathan Guest
    Quote Originally Posted by Mike P P
    Your font size is usually too small, though. So if it's bigger, that's good.
    Well, I think it depends on everyone's resolution or something. I remember changing my font size to just one size bigger than my usual small font and then someone sent me an extremely rude PM telling me to change it because it appeared to be too big (at least on their computer). Scott, I restarted my browser, removed all of my cookies, and restarted my PC, but none of that worked.

  6. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Age
    28
    Posts
    2,088
    Thanks
    96
    Thanked: 968 (523 Posts)
    Rep Power
    89
    Check your options in the forum's Control Panel.




  7. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cardiff, Wales, UK
    Age
    32
    Posts
    3,739
    Thanks
    1,487
    Thanked: 2,003 (1,176 Posts)
    Rep Power
    183
    Are you posting from the quick reply or the advanced reply?

  8. #7
    Jonathan Guest
    Quote Originally Posted by Scott
    Are you posting from the quick reply or the advanced reply?
    I've tried both, but I still can't do nothing.

    Jack - That didn't work.

    It says "HTML code is Off" where it says "Posting Rules," does that have to do with anything?
    Last edited by Jonathan; 04-25-2008 at 04:45 PM.

  9. #8
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England <3
    Age
    28
    Posts
    5,268
    Thanks
    745
    Thanked: 2,076 (1,369 Posts)
    Rep Power
    182
    what happens if you do a [b] or [i] or w/e
    COOCHIE COOCHIE
    COOCH COOCH COOCH

  10. #9
    Jonathan Guest
    Quote Originally Posted by Neil
    what happens if you do a or [i] or w/e
    That seems to work, I guess.

  11. #10
    Jonathan Guest
    Yay, I fixed it!
    I just decided to re-install Mozilla Firefox and that fixed the problem!

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Working out
    By Angel in forum Health, Beauty & Diet
    Replies: 12
    Last Post: 03-04-2008, 02:03 AM
  2. Double Posting
    By Jonathan in forum Forum News, Information and Support
    Replies: 5
    Last Post: 03-03-2008, 07:12 AM
  3. working out
    By Melissa in forum Health, Beauty & Diet
    Replies: 10
    Last Post: 07-04-2007, 09:14 AM
  4. Where's Everyone Posting From?
    By Wally in forum The Lounge
    Replies: 79
    Last Post: 12-28-2006, 05:13 PM
  5. Posting & YOU.
    By Manicured Vagina in forum The Lounge
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts